Новият коронавирус не се лекува с антибиотици. Това каза пред

...
Новият коронавирус не се лекува с антибиотици. Това каза пред
Коментари Харесай

Д-р Чавдар Ботев: К-19 може да бъде ликвидиран за 15 дни с това лекарство

Новият ковид не се лекува с антибиотици. Това сподели пред Нова телевизия хематологът доктор Чавдар Ботев, съветник на Националната пациентска организация.

„ Имаме едно заболяване, което е подло заради повода, че първоначално не му обръщаме внимание, когато би трябвало. Налице е интервал от шест дни, в който има вирус и би трябвало да го нападаме. Лечението, което аз употребявам, е пробиотик и витамин D. Когато положението се усложни се включва „ Ремдесивир” и плазма”, изясни той.

Медикът уточни, че съгласно международните данни коронавирусът се лекува с противовирусни средства. „ Ремдесивир” и плазмата са такива. В първите стадии се дава и „ Ивермектин”, който се оказа лекарството - знамение. Него го използваха доста небогати страни, а първата цивилизована е Израел.

Клинично изследване сподели, че в случай че живеете с болен и приемате „ Ивермектин” има единствено 7% късмет да се разболеете”, добави доктор Ботев.
"Един от главните признаци на това заболяване е неочаквана гибел “ , посочи експертът по трансфузионна хематология.

"Не става въпрос за погрешно лекуване, болестта по този начин протича и в избран миг, даже в ранен етап, може да почине човек в най-неочаквания миг “, прецизира доктор Чавдар Ботев.

"Имахме колежка, която беше излекувана и по-късно ненадейно умря. Знаем на какво се дължи – това е едно задръстване на съдовете. Хепариновите медикаменти ги даваме за попречване на тези резултати.

Това, което може да се направи, е прясно замразена плазма, която съдържа ензими, с които се разтварят въпросните микрозапушвания. Запушването на огромните съдове се въздейства от хепарин “.

"Това заболяване се смята за ново заболяване и всеки може да получи лекуване с "Ивермектин " . Става въпрос за едно лекарство, което се употребява 25 година с потвърден резултат при доста вирусни и паразитни болести.

И за 25 година нямаме никаква устойчивост. То е въз основата на бактерии, които го създават, и смъртността му е - на 1 млн. души, които са го приели, е 1 човек.

Аз не знам друго лекарство да има такива резултати. Дори най-простият аспирин има много огромна смъртност – 20 хиляди души умират годишно от пиянство на аспирин “, безапелационен е доктор Чавдар Ботев.

Защо има съперници това лекарство? " В момента е влезнал в протоколите в Съединени американски щати, и то като главно лекарство. Ние би трябвало да гледаме смъртност. Смъртността при "Ивермектин ", съпоставен с "Азитромицин ", е 40 против 80 %. Ако се дава с профилактична цел, да вземем за пример двама души живеят дружно, от тях единият е болен, хората, които са пили "Ивермектин " са 7 % заболели, спрямо 57%, които не са го пили. В Индия са го пили голям брой лекари на първа линия и има 73 % по-малка смъртност. До момента са го пили 4 милиарда души.

Във всички слаборазвити страни започнаха лекуването с него. В Израел също го употребяват. За мен въпросът е различен. "Ивермектинът " не е регистриран в България. Има общ протокол от СЗО, само че българската организация по медикаментите не го е записала.

Затова би трябвало да се обърне внимание на организацията и да се създадат естествените регистрации изобщо на това лекарство.

Засега имаме едно съществено лекарство и това е "Ремдесивир " и плазмата “, сподели доктор Чавдар Ботев.

"За "Ивермектинът " протоколът е от 3 ноември т.г. Приетото мнение на международните специалисти се базира на тази дата. То има 50 клинични изследвания за всички положения при Ковид. От профилактично – до най-тежките положения. Няма друго такова лекарство.

Заболяването ковид е: 5 дни при започване на признаците вирусно, по-късно остава дребна част от вируса, следва автоимунно заболяване съгласно най-новия протокол, което се лекува с кортикостероиди и така нататък

На 8-9 ден има утежняване – тогава излизат антителата и се подвига висока температура до 40 градуса. Нищо не е належащо да се прави. Защото сваляйки температурата, процесът протича по-зле . Хората се тормозят и включват антибиотик, а той унищожава микробиома “, прецизира хематологът.

Според доктор Чавдар Ботев, има и други евтини медикаменти, които можем да употребяваме.

" Бромхексинът " работи също като мощно вирусонеутрализиращо лекарство. Той убива вируса и оказва помощ за дишането. Дава се в самото начало, може и по-късно, тъй като подкрепя самото дишане.

При пациенти с тежко протичане на болестта, при 53 % от тях се следят съществени увреждания на мозъка. Те би трябвало да се лекуват с плазма. Очаква се да се появят и доста автоимунни болести.

Мисля, че казусът у нас може да се реши за по-малко от 15 дни с този артикул - "Ивермектин ". Той е на ниска цена, само че това му е и казусът. Има аптеки, където се продава и цената е много налична. Той е влезнал в международните протоколи. Плазменото лекуване е в по-късните стадии, след 14-я ден “, прецизира схемата хематологът доктор Чавдар Ботев.

"Не се предлага даването на антибиотик и това го написа и в най-новите протоколи, тъй като с тези антибиотици се унищожава микробиомът ", уточни доктор Ботев и добави, че COVID-19 не е единствено вирусна зараза, само че и метаболитно заболяване.

Тези, които са пили доста антибиотици, ще хващат всяка последваща зараза доста по-лесно, уверен е лекарят.

Според него, сред 8 и 11 ден от заразяване има температура и тъкмо това кара лекарите да дават антибиотици, а това бил моментът, в който антителата в организма почват да противодействат на вируса – по тази причина се подвига и температура.

В умозаключение експертът акцентира, че при неправилна ваксина може да има висок взрив на автоимунните болести.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР