Новият коронавирус има жертва, за която малцина са предполагали -

...
Новият коронавирус има жертва, за която малцина са предполагали -
Коментари Харесай

Бягат от бирата Corona в магазините

Новият ковид има жертва, за която малко на брой са предполагали - една от най-популярните бири в света - Corona, оповестява Bloomberg.

Бирата Corona стана обект на смешки под формата на колажи и видеоклипове, споделяни в обществените медии на фона на разрастващата се зараза. Увеличаването на броя търсения в мрежата за „ corona beer virus “ и „ beer coronavirus “ демонстрират, че мексиканският бранд не съумява да избегне асоциацията с ковид.

Така нареченият индикатор „ желание за покупка “ измежду пълнолетните поданици на Съединени американски щати е понижен до най-ниското си равнище от две години насам що се отнася до бирата Corona, сочат данни на YouGov.

Пораженията станаха по-сериозни през последните дни поради по-широкото разпространяване на инфекцията. Акциите на производителя на Corona Constellation Brands поевтиняха с 8% тази седмица в Ню Йорк.

Марката Corona, чието име се свърза със слънцето и няма нищо общо с ковид, е третата по известност бира в Съединени американски щати, съгласно класацията на YouGov. Guinness е преди всичко, а Heineken - на второ.

Очевидци разясняват, че и в нашите супермаркети клиентите подминават с коментарии бирата Corona и в последно време не я купуват.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР