Новият коронавирус, чийто произход е в Китай, не е открит

...
Новият коронавирус, чийто произход е в Китай, не е открит
Коментари Харесай

Не откриха коронавирус у китайците, изследвани в Москва

Новият ковид, чийто генезис е в Китай, не е открит у седемте китайски туристи, настанени нощес с висока температура в болница в Москва, оповестява ТАСС, представена от news.bg.
Здравословното им положение към този момент е приемливо и те не са развили пневмония, оповестиха здравните управляващи в съветската столица.
Туристите от Китай ще бъдат изписани за амбулаторно лекуване като се изключи една жена, у която е открит вирус на грип А. Тя се усеща относително добре, получава уместно лекуване и скоро също ще бъде изписана, увериха московските медици.
Очакват се лабораторните разбори за случаите в Португалия и Канада.
В неделя броят на инфектираните с новия вид ковид в Китай се усили до 1975. Починалите са 56 починаха, предава БГНЕС. Властите в тежко засегнатата провинция Хубей оповестиха за 15 нови смъртни случая и 323 нови доказани инфектирани.
С последните числа от Хубей, епицентър на болестта, доказаните инфекции в цялата страна стават 1610 въз основа на данни, оповестени преди този момент от централното държавно управление.
Агенция Ройтерс разгласява два научни разбора на епидемията, съгласно които всеки инфектиран с новия вирус предава заболяването приблизително на 2-ма или 3-ма души. Това е по този начин при сегашните темпове на разпространяване, които съгласно специалистите се въздействат директно от ограниченията за надзор и предварителна защита от болестта, които са в ход. Те би трябвало да стопират заразяването в минимум 60 на 100 от случаите, безапелационни са учените.
Още за болестта ЧЕТЕТЕ ТУК.
 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР