Новият кмет на столичния район „Лозенец” Константин Павлов е отправил

...
Новият кмет на столичния район „Лозенец” Константин Павлов е отправил
Коментари Харесай

Кметът на Лозенец иска събарянето на „Златен век”

Новият кмет на столичния регион „ Лозенец” Константин Павлов е отправил искане към шеф на Дирекцията за народен строителен надзор (ДНСК) арх. Иван Несторов, шеф на Дирекцията за народен строителен надзор (ДНСК) да издаде заповед за унищожаване на противозаконния градеж. Искането е подкрепено със мнение, в което са посочени правните учредения за мярката.

Внесеният от Павлов документ ясно потвърждава, че разрешението за градеж на “Златен век” към този момент е изгубило правното си деяние. Становището му идва да запълни шестмесечното безмълвие от страна на основния проектант на Столична община (СО), арх. Здравко Здравков, откакто през април 2019 година началникът на ДНСК арх. Несторов го задължи да се произнесе по проблема.

В настрана искане, отправено до Столичния кмет и основния проектант на Следствен отдел към окръжна прокуратура, Павлов упорства за служебно изменение на настоящия обстоен организационен проект на кв. 272а, м. „ Лозенец I-ва част “, тъй че да бъдат приведени предвижданията на подробния проект с тези на Общия организационен проект в сходство с настоящите законови условия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР