Новият кмет на Перник Станислав Владимиров върна за преразглеждане предложения

...
Новият кмет на Перник Станислав Владимиров върна за преразглеждане предложения
Коментари Харесай

Кметът на Перник върна предложението за воден режим

Новият кмет на Перник Станислав Владимиров върна за преразглеждане оферти от ВиК график за воден режим, съгласно който перничани ще имат вода единствено във времето от 16 до 22 часа от 18 ноември. Според плановете жителите на града няма да имат и парно, а всички детски градини и болнични заведения ще би трябвало да се презапасяват с водни ресурси.
Решението си Владимиров разгласи през днешния ден, незабавно след встъпването си в служба. Според него препоръчаният от управлението на сдружението режим е голословен и доста фрапантен.
" Ситуацията е незабавна. Така че аз, връщайки това предложение на ВиК- сдружението, ще изискам в рамките още на утрешния ден нова информация, която да бъде предоставена на перничани, и няколко разновидността за водния режим, само че на база на задоволителна осведоменост - по какъв начин е взето това решение и на каква основа се е стъпило, с цел да отидем на толкоз фрапантна мярка ", сподели Владимиров, представен от БНР.
В първата си тирада пред новия Общински съвет Владимиров съобщи, че ще работи единствено с двама заместник-кметове. Той сподели още, че ще поддържа всяко предложение, което е в полза на Перник, само че няма да се договаря в кабинети и офиси, когато това не е пред очите на перничани.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР