Новият кмет на Перник Станислав Владимиров ще върне предложението на

...
Новият кмет на Перник Станислав Владимиров ще върне предложението на
Коментари Харесай

Новият кмет на Перник връща предложението за воден режим за преразглеждане

Новият кмет на Перник Станислав Владимиров ще върне предлагането на шефа на "ВиК " Иван Витанов за въвеждане на режим на водата като незадоволително обосновано.

Това е първото нещо, което Владимиров ще направи, поемайки ръководството на Перник, съобщи той незабавно след встъпването си в служба. По думите му обстановката е незабавна, по тази причина ще изиска до на следващия ден нови, задоволително стимулирани разновидности за въвеждане на режим, с цел да се избегне бъдеща рецесия и да не е толкоз фрапантна ограничаващата мярка.

Директор на детска градина в Перник за водния режим: Ще се оправим

Предложението на "ВиК " предвиждаше въвеждане на режим на водата от 18 ноември, като чешмите на перничани ще текат единствено от 16.00ч. до 22.00ч.

Перник остава на изсъхнало

Владимиров акцентира, че ще вземе решение за въвеждане на режим, откакто прегледа няколко разновидността за ограничавания на потреблението, в детайли разчетени и аргументирани.

Водният размер на единствения питеен водоизточник на Перник - язовир "Студена " продължава да понижава и сега е 5 261 000 куб.м при потенциал 25 519 100 куб.м.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР