Новият китайски кросовър Enovate ME7 ще се предлага не само на

...
Новият китайски кросовър Enovate ME7 ще се
предлага не само на
Коментари Харесай

Бивш дизайнер на Porsche направи за китайци елкросовър с пробег от 700 км!

Новият китайски кросовър Enovate ME7 ще се предлага освен на пазара в Поднебесната, само че и в други световни пазари. Масовото му производство стартира следващата година, като от самото начало ще се тръгне с потенциал от 60 000 електрокросовъра годишно. Дизайнът на Enovate ME7 е дело на Хакан Саракоглу, който до 2013-а година работеше в Porsche.

Електрическият кросовър е с габарити 4655 х 1 963 х 1 640 мм. Междуосието му е 2825 мм. Силовото задвижване е с два електромотора чиято сумарна мощност възлиза на сериозните 435 к.с. Максималният въртящ миг също впечатлява - 640 Нм. Тези данни позволяват на автомобила да се пускоряа от място до 100 км/ч за 4,9 секунди.

Акумулаторният блок съгласно поръчката на производителя ще обезпечава наистина амбициозният пробег с едно зареждане в рамките на 500-700 км според от стила на ръководство на лидера.

Интериорът впечатлява с приборното си табло, което има три огромни екрана. Първият е самото приборно табло с диагонал 12,3 инча, вторият - на мултимедийната системы е още по-голям - 15,6 инча, а третият е предопределен за пътника начело.

Колата употребява някои интересни напредничави технологи измежду които е разпознаване лицето на лидера. От Enovate имат съображение да считат, че тази опция ще е доста ефикасна срещу посегателствата на автомобилните крадци.

За цената не се оповестява още нищо, само че явно няма да е напълно “народна ”.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР