Новият жилищен комплекс на Планекс“ ЕООД Панорама парк“ ще посрещне

...
Новият жилищен комплекс на Планекс“ ЕООД Панорама парк“ ще посрещне
Коментари Харесай

Инвестиция или собствен дом във Варна? Ето едно отлично предложение!

 Новият жилищен комплекс на " Планекс “ ЕООД " Панорама парк “ ще посрещне своите жители единствено след 7 месеца. Строителството започва през лятото на 2019 година и се осъществя на два стадия, като през март 2021 ще бъде приключена Сграда 1.

Комплексът, съчетаващ уют, успокоение и качествено строителство, се намира до стадион Варна, директно над кв. Чайка във Варна, на втора линия от бул. " Васил Левски “. Районът е с комфортен достъп до спирки на градския превоз, хипермаркет, спортна зала, учебни заведения и детски градини.  

" Панорама парк “ предлага повече за всеки - повече шир, повече място, повече сигурност.

За търсещите своя нов дом фамилии с деца , комплексът разполага с многообразие от двустайни, тристайни и четиристайни жилища с повърхност от 65 до 220 кв. м. Те са проектирани  с просторни дневни и с по 2 или 3 необятни спални. За удобството на всяко домакинство в жилищата има обособени спомагателни места за предпазване. Изложението на изток, юг и запад, съчетано с огромните " френски “ прозорци, ще обезпечи великодушното пропускане на слънчевата светлина в пространствата. Наличието на площадки за игра, близостта до Морската градина и бързия достъп до детски градини и учебни заведения, трансформират комплекса в идеалния фамилен дом.

Жилищата в " Панорама парк “ са добра инвестиция за хората, които желаят да обезпечат първокласен дом на порасналите си деца наоколо до висшите образователни заведения в града. Техническият университет е на пешеходно разстояние от комплекса, а студентите по медицина могат да доближат единствено за 15 минути до университетска болница " Св. Марина “. Локацията на комплекса дава голям брой благоприятни условия за спорт навън, а феновете на колела ще могат да оставят колелетата си на специфични поставки, инсталирани в " Панорама парк “.

Апартаментите се оферират, приключени по БДС, с построен тръбен път за климатична мултисплит система, оптични връзки за интернет и TV, входни порти " Премиум клас “, PVC дограма с нискоемисионно К-стъкло. За искащите да се настанят в изцяло приключено жилище, се оферират и услуги по довършителни работи и обзавеждане.

За да се подсигури високо равнище на сигурност и сигурност, " Панорама парк “ ще разполага със " Смарт “ пазач, включващ цялостна автоматизирана система за надзор на достъпа, видеонаблюдение и наблюдава  не работата на всички общи уреди. Жителите на комплекса могат да разчитат на цялостна поддръжка на постройката. Предвидени са подземни и външни паркоместа.

Качественото строителство е обезпечено от " Планекс “ ЕООД, която е по едно и също време строител и вложител на плана. По този метод е построена цялостна процедура за надзор на качеството – от проектирането, през осъществяването, до избор на най-подходящите строителни материали и технологии.

Ако цените домашното успокоение, просторните пространства и удобството на жилище, в което можете да работите, учите или просто да си почивате удобно у дома, разгледайте свободните жилища в жилищен комплекс " Панорама парк “ на " Планекс “, с цел да изберете своя нов дом измежду уют и хубост.

Информация за парцелите за продажба може да получите в офиса на отдел " Продажби “ на " Планекс Инвест " ООД - ул. " Любен Каравелов “ 55, на тел. 052/610 746, 088 212 2 212, ел. поща: [email protected] или в уеб страницата на обекта www.PanoramaVarna.bg  Рекламна обява РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар Трябва да се регистрирате, с цел да коментирате тази публикация. Ако към този момент имате регистрация влезте с вашите e-mail и ключова дума.

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР