Новият Jeep Grand Cherokee предлага още по-внушителни 4х4 възможности, безупречно

...
Новият Jeep Grand Cherokee предлага още по-внушителни 4х4 възможности, безупречно
Коментари Харесай

Jeep предтави новия Grand Cherokee

Новият Jeep Grand Cherokee предлага още по-внушителни 4х4 благоприятни условия, безупречно пътно държание, великолепен разкош и комфорт и усъвършенствани технологии и системи за сигурност. Grand Cherokee е модел, потвърдил се в продължение на 30 години и през днешния ден, след четири реформаторски генерации и близо 7 милиона продажби в международен мащаб, марката Jeep продължава да надминава упованията за сегмента, като показва напълно новия 7-местен Jeep Grand Cherokee L. В България моделът ще бъде разполагаем през втората половина на годината, за когато се планува и лансирането му за европеиския пазар. Три Jeep 4x4 системи и водещата в класа си система за надзор на сцеплението Selec-Terrain с пет режима на работа според от терена, не престават и усъвършенстват традицията на модела за именитата дарба за офроуд, в това число по-голяма проходимост и дарба за по-дълбоко прегазване във вода спрямо предходните генерации на модела.

Дизаинът на новото Grand Cherokee, резервира достоверните си детайли в 7-ребрената решетка и отличителните си линии, които се съчетават с напълно нов и изтънчен жанр на пространството в купето. В модела е имплементирано и самостоятелното предно и извънредното за Jeep въздушно окачване Quadra-Lift с електронно-адаптивни амортисьори, които дават водеща в класа дарба и първокласна динамичност при шофиране.

Просторният интериор разполага със общоприети 10-инчови дисплеини екрани на таблото, в това число безрамков цифров клъстер и аудио система със сензорен екран, напълно ново LED осветяване, седалки с масажни функционалности и климатични зони с опция за персонализация.

Моделът е оборудван с над 110 усъвършенствани системи и функционалности за сигурност и сигурност, технологии от ново потомство, в това число нова система Uconnect, която включва Apple CarPlay и Android Auto, Head- up Display (HUD), цифрово огледало за назад виждане, камера за наблюдаване на задни седалки и извънредна премиум аудио система McIntosh с 19 високоговорителя.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР