Новият израелски министър на образованието Рафи Перец подкрепи идеята за

...
Новият израелски министър на образованието Рафи Перец подкрепи идеята за
Коментари Харесай

Израелски министър подкрепи идеята за терапия за хомосексуалистите

Новият израелски министър на образованието Рафи Перец поддържа концепцията за терапия, с която хората с нетрадиционна полова ориентировка да трансформират половите си желания, съобщи ДПА.

Мнението му, изразено в изявление нощес, провокира отрицание в страната.

На въпрос на интервюиращия от " Канал 12 " дали има вяра, че е допустимо хомосексуалистите да трансформират половата си ориентировка той отговори, че счита това за допустимо.

Перец, който е водач на крайнодясната религиозно-националистическа партия " Еврейски дом ", а също по този начин е равин, бе запитан по какъв начин е съветвал идващите при него младежи да приказват за хомосексуалността си.

Най-напред го прегръщах, по-късно му споделях: хайде да помислим, да научим, да го обмислим. Целта е първо той да се опознае по-добре и по-късно да може да реши, сподели Перец.

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху внезапно осъди мненията на Перец за общността на лесбийките, гейовете, бисексуалните и транссексуалните (ЛГБТ), като сподели, че те са неприемливи и не отразяват позицията на държавното управление, ръководено от него.

Говорих с Рафи Перец, който изясни мненията си и акцентира, че израелската просветителна система ще продължи да приема всички деца на Израел без значение кои са, без значение от половата им ориентировка, написа в Туитър Нетаняху.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР