Новият изпълнителен директор на Миньор (Перник) и доскорошен скаут на

...
Новият изпълнителен директор на Миньор (Перник) и доскорошен скаут на
Коментари Харесай

Велизар Димитров за ЦСКА-София: Дай Боже да станат шампиони тази година

Новият изпълнителен шеф на Миньор (Перник) и досегашен скаут на ЦСКА-София Велизар Димитров призна, че се е разделил по допустимо най-хубавия метод със столичния отбор. Ето какво споделя той пред " Дарик ".

" С Гриша Ганчев се разделихме по най-хубавия метод. Това са естествени неща във футбола. Хора идват, хора си отиват. Абсолютно никаква драма. Мога да им пожелая единствено триумф и дай Боже да станат първенци тази година.

В момента привличане на " червени " юноши, с цел да натрупат опит, не стои на дневен ред. Почти сме завърши със селекцията, изчакваме отговор от две момчета. Но за в бъдеще за какво не? Има много момчета, които не взимат присъединяване в първия отбор на ЦСКА и могат да ни бъдат от изгода. На този стадий не мислим по този въпрос. Април-май, когато забележим кои ще напущат ще се мисли по-сериозно по подсилването на тима, с цел да може идната година да бъдем конкурентоспособни на най-силните и в случай че ни се отдаде опция да нападаме влизане в елита.

Предпочитам да не давам оценки за ЦСКА, защото към този момент не съм на работа в клуба. Като почитател на тима се веселя на резултатите, усъвършенстват се нещата, тимът към този момент има построен образ и нека не престават по същия метод ", сподели Димитров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР