Новият изпълнителен директор на Левски Иво Ивков разкри неща от

...
Новият изпълнителен директор на Левски Иво Ивков разкри неща от
Коментари Харесай

Левски разкри неща от кухнята на клуба, включително за дълговете към НАП

Новият изпълнителен шеф на Левски Иво Ивков разкри неща от кухнята на клуба, в това число за задълженията към Национална агенция за приходите. Той прикани почитателите на " сините " да възобновяват членските си карти, с цел да покажат за следващ път поддръжката си към обичания клуб. Ивков приказва на конференцията на " Герена " във връзка подновяването на акцията " Аз съм Левски ".

" Искам да прикани всички за една невиждана интензивност в новата ни акция. Левски има потребност от поддръжка в този миг. Най-важният ни капитал и сътрудници са нашите последователи. Тази неповторима акция, която започва предходната година, би трябвало да се доразвие. Моля всички, които имат членски карти, да ги възобновят, и се надявам да притеглим нови съидейници ", сподели Ивков.

" Сигурен съм, че Левски в даден миг ще се отблагодари на почитателите по отговарящ метод ", продължи изпълнителният шеф на " сините ".

" Ако нямам изясненост защо ще бъдат употребявани средствата, нямам работа тук. Ще ги използваме за най-належащите потребности, да получим глътка въздух, тъй че клубът да няма проблем с лицензирането и да стартираме ренесанса в Левски. Ако не стартираме печеленето на купи и трофеи, то най-малко да бъдем в борбата за тях ", сподели Иво Ивков.

" Парите ще бъдат употребявани по доста посоки, най-много за оцеляването на клуба. Едно от предпочитаните ни отговорности е заплащането към Национална агенция за приходите. Имаме големи ежемесечни средства, които би трябвало да изплащаме. Трябва освен вноските да плащаме, а да почистим цялото обвързване, защото лихвите са ужасяващи ", изясни той.

" С акция като тази би трябвало да покажем какъв мощен инструмент е Левски. По този метод да притеглим още сътрудници, които да ни оказват помощ ", акцентира шефът в Левски.

" Ако сами не се хванем за яките и не се издърпаме от това състояние, мъчно ще ни повярват и бъдещите сътрудници. Тогава ще можем да покриваме освен настоящите отговорности към Национална агенция за приходите, а непосредствено да унищожаваме дължимото. Моята цел е да осигуря финансова непоклатимост. Апелирам за доверие към нас. Наясно сме, че ще бъдем под пресечен огън. Ще имаме диалози с Национална агенция за приходите. Иска ни се час по-скоро да има постоянно държавно управление, с което да успеем да се договорим за концепцията за бъдещето на клуба. Това ни е приоритет, само че да не забравяме, че имаме и други кредитори ", добави Иво Ивков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР