Новият изпълнителен директор на БФБаскетбол Филип Виденов изрази мнението си

...
Новият изпълнителен директор на БФБаскетбол Филип Виденов изрази мнението си
Коментари Харесай

Филип Виденов: Баскетболният ЦСКА може да стане обединител на феновете

Новият изпълнителен шеф на БФБаскетбол Филип Виденов изрази мнението си пред Sportal.bg за разделянето на почитателите на футболните тимове ЦСКА - София и ЦСКА 1948 и по какъв начин баскетболният отбор на “армейците ”, който от този сезон се завръща в елита може да стане обединител.

“Дербито липсваше, тъй като във футбола, а и освен във футбола постоянно го е имало това дерби. Съвсем друга сила е към него. Разбира се, получиха се в българския баскетбол други дербита, само че не са със същия заряд. ЦСКА постоянно би трябвало да участва във всеки един спорт. ЦСКА, Левски… Много съм щастлив, че ще има още едно място, където ще можеш да отидеш и да гледаш. ”

Бившият капитан на националния тим по баскетбол разкри, че преди е гледал футбол, само че в последно време не толкоз. А на въпроса по какъв начин ще се оптрази разделянето на футболните почитатели в баскетбола, Виденов отговори по този начин:

“Нямам визия. Сега ще забележим кои почитатели ще отидат при ЦСКА. Дали всички, ясно че всички няма да са. По верния метод ЦСКА може да притегли почитатели отвред. Може пък да стане обединител ЦСКА на двата тима. Не съм сигурен. Феновете са характерни. ”, приключи един от най-хубавите български баскетболисти от близкото минало. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР