Новият инструмент на Google - Trusted Web Activity, ще предлага

...
Новият инструмент на Google - Trusted Web Activity, ще предлага
Коментари Харесай

Google с нов механизъм за вграждане на уеб съдържание в приложения за Android

Новият инструмент на Гугъл - Trusted Web Activity , ще предлага опция за консолидиране на надеждно уеб наличие в приложенията за Android. Чрез стартирането на Trusted Web Activity всяко приложение за Android ще може да включва непосредствено уеб наличие, сходно на приложение, което се демонстрира от личния уебсайт на доставчика, само че поръчката ще се извършва на цялостен екран, разкри Дон Алмаер, началник на разработчиците в Гугъл.

Скоро Trusted Web Activity ще бъде наличен за прелиминарен обзор в Chrome canary и профилираните канали за програмисти. Поддръжката също ще бъде налична в библиотеката за Android, тъй че други браузъри могат да разчитат на опциите на новия инструмент на Гугъл.

Trusted Web Activity е сходен на различен инструмент на компанията - Chrome Custom Tabs , който предлага по-голям надзор върху уеб прекарването и изглажда преходите от локалните приложения към уеб прoстранството. Докато Custom Tabs е предопределен за общо уеб наличие обаче, Тrusted Web Activity е ориентиран към наличие, обвързвано с съответно приложение. По този метод няма потребност да показвате лентата с принадлежности на браузъра.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР