Новият имот на семейството бе собственост на президента на футболния

...
Новият имот на семейството бе собственост на президента на футболния
Коментари Харесай

Извънредно: Крайно Съобщение За Шампиона Михаел Шумахер!

Новият парцел на фамилията бе благосъстоятелност на президента на футболния тим „ Реал Мадрид “ Флорентино Перес. Съпругата на Шумахер Корина закупи парцела по-рано тази година за близо 30 милиона евро. Оказва се, че въпросният парцел ще бъде употребен като почивна резиденция за брачната половинка на седемкратния първенец и децата им. Евентуалното пренасяне там ще натовари фамилията на Шумахер с доста високи налози, написа sportal.bg. Затова Михаел остава да живее в Швейцария с цялото си семейство.

Припомняме, че Михаел Шумахер претърпя тежък случай през 2013-та година, до момента в който караше ски във френския курорт Мерибел. Тогава той падна и удари главата си в камък, след което изпадна в кома. След доста месеци прекарани в интензивното, водачът от Формула 1 се прибра у дома.

От септември 2014-та година Михаел Шумахер е в своята швейцарска вила, ситуирана на брега на брега на Женевското езеро.

Оттогава фамилията му заобикаля да дава всякаква информация за здравословното положение на седемкратния първенец. Новината, че Михаел се мести да живее с цялото си семейство в Майорка обнадежди почитателите, че техния любим е по-добре, щом може да издържи такова пътешестване.

Говорителят на водача от Формула 1 обаче опроверга тази вест, като съобщи, че това ще бъде единствено лятна резиденция за брачната половинка на Шумахер Корина и децата им.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР