Новият играч на сцената на мобилните устройства - Essential, отвори

...
Новият играч на сцената на мобилните устройства - Essential, отвори
Коментари Харесай

Android 8.0 Oreo за всички притежатели на Essential Phone



Новият състезател на сцената на мобилните устройства - Essential, отвори достъпа до бета версията на Android 8.0 Oreo за всички притежатели на флагшип телефона на компанията. Последната операционна система на Гугъл беше пусната първо на Pixel телефоните, а при започване на този месец стартира да се появява и за Galaxy S8 и S8+, което прави Essential едни от първите, получили ъпдейта.

Oreo идва с много обилни промени - нови менюта, изменена система за вести, както и оптимизации за скоростта на работа и живота на батерията.

Операционната система е към момента в бета фаза, което значи, че е допустима появяването на бъгове - самите Essential към този момент са разпознали проблеми с Bluetooth стабилността и Android Auto. Инсталацията на някои услуги в новата операционна система също по този начин изисква по-високо техническо равнище от потребителите. За да опитате последната версия на Android, няма потребност да сте регистриран разработчик, а единствено да притежавате телефон на Essential. Пускането на тази бета към повече консуматори значи също, че формалната постоянна версия не е надалеч.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР