Новият Huawei P30 Pro ще има четворна конфигурация от камери

...
Новият Huawei P30 Pro ще има четворна конфигурация от камери
Коментари Харесай

Huawei P30 Pro потвърждава четворната си камера с тази снимка на Луната

Новият Huawei P30 Pro ще има четворна настройка от камери на гърба си. Флагманът, който би трябвало да бъде обявен на 26 март в Париж, залага на нападателните фотографски благоприятни условия. Лично изпълнителният шеф на Huawei Ричард Ю в този момент ни ги демонстра с нова фотография, освен това на Луната.
Той е направил фотография на единственият натурален сателит на нашата планета и я тиражира в китайската обществена мрежа Weibo .

Въпреки, че част от информацията на фотографията за нейните механически параметри е заличена, надписът Leica quad camera се вижда ясно. Това демонстрира, че китайската и немската компании още веднъж си сътрудничат при направата на лещите на камерите. Първата част на надписа е скрита, само че можем да разсъждаваме по нея – думата е прекомерно къса, с цел да е просто Mate 20, а и въпросният телефон чисто и просто няма четворна задна камера.

Това оставя точно Huawei P30 Pro като обвинен за небесния пейзаж.

Очаква се, че Huawei P30 Pro ще е един от първите телефони, които идват с 38-мегапикселовия датчик на IMX607 на Sony . Смята се, че една от вторичните камери е перископна леща за по-високо оптично мащабиране, а друга се чака да бъде широкоъгълен обектив. Накрая, четвъртата камера е ToF датчик. Както P30, по този начин и P30 Pro ще се зареждат от HiSilicon Kirin 980.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР