Новият Huawei Mate 9 e един от най-добрите мобилни телефони

...
Новият Huawei Mate 9 e един от най-добрите мобилни телефони
Коментари Харесай

Huawei готви нов модел, с който иска да надмине iPhone 8

Новият Huawei Mate 9 e един от най-хубавите мобилни телефони на пазара сега с 5 милиона продажби за четири месеца. Но китайската компания дават обещание, че идващият модел ще е още по-добър и даже, че да надмине iPhone 8, написа уеб сайтът The Next Web.

" Ние ще имаме още по-мощен артикул Huawei Mate 10, който ще разполага с по-дълъг живот на батерията, по-добро качество на камерата и доста други функционалности, които могат да ни оказват помощ да се конкурираме с Apple ", споделя в изявление за Bloomberg ръководителят на отдела за мобилни устройства в Huawei Ричард Ю.

 Стратегията на Huawei да се пребори за първото място на пазара на смарт телефони
Стратегията на Huawei да се пребори за първото място на пазара на смарт телефони

Китайската компания желае да изпревари Apple и Samsung през идващите години

Въпреки че изявлението му звучи като сериозна реклама на продукта, сегашният модел към този момент е много харесван. Така че, в случай че от Huawei съумеят да отстранят минусите му и да подобрят продукта, е допустимо да станат още по-печеливши.

Друга забавна вест, споделена от Ю е, че производителят се отхвърля от устройствата невисок клас поради слабите облаги от тях. Дано това не значи повишение на цената на моделите от по-висок клас, които сега са налични и имат положителни характерности.

 В Apple
В Apple " царува суматоха " поради новия iPhone

Две от главните фунцкии може да не работят при представянето на модела

Huawei е третият по величина производител на смарт телефони в света след Apple и Samsung, само че не е толкоз известен в Съединените щати. А, с цел да може да се конкурира с двете компании, той би трябвало да навлезе и на американския пазар. Въпреки триумфа си в Европа и Китай, компанията към момента не може да се оправи добре на индонезийския и индийския пазар.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР