Новият главен мениджър на Етър (Велико Търново) Красимир Балъков обяви,

...
Новият главен мениджър на Етър (Велико Търново) Красимир Балъков обяви,
Коментари Харесай

Балъков коментира заплатата си и обяви: Моделът в Етър е нов, поемам цялата отговорност

Новият основен управител на Етър (Велико Търново) Красимир Балъков разгласи, че поема цялата отговорност за резултатите, които “болярите” ще запишат напролет. Легендата на българския футбол застана отпред на клуба, от който потегли към огромния футбол. Бала ще работи в екип с досегашния старши треньор Станислав Генчев и двама от помощниците му - някогашния си съотборник в националния тим Илиян Киряков и Калоян Чакъров. Позицията “старши треньор” е закрита, като тримата ще бъдат единствено “треньори”, които ще работят в екип с Балъков, който ще управлява цялостния развой.

“Структурата ще бъде следната: Станислав Генчев - треньор, Илиян Киряков - треньор, Калоян Чакъров - треньор на вратарите. Няма да има помощници, а треньори. Целият екип ще взема дружно решенията. Аз, като шапка на всичко, ще управлявам целия развой и ще нося отговорността. Моделът е друг от познатия досега в България. При всички положения ще притеглим още един треньор, като всички дружно ще разпределяме дилемите и ще работим съвместно”, разгласи при представянето си по-рано през днешния ден именитият футболист на Етър, Спортинг (Лисабон) и Щутгарт.
 Етър - Левски 0:1 @@@ “Като споделям, че моделът, който ще използваме, е различен, не желая да тичам от отговорност, а да покажа освен на вас, публицистите, само че и на цялата търновска общност, че ни би трябвало обединяване, да би трябвало да сме дружно, в случай че желаеме да успеем. Имаме доста работа, защото изискванията, в които работим - и финансови, и инфраструктурни, не са съвършени. Не може да се бием в гърдите и да мислим, че вървим напред единствено тъй като Балъков се е завърнал”, добави още попадналият в Идеалния тим на Мондиал’94 в Съединени американски щати вълшебен халф.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР