Новият главен акционер на Валядолид Роналдо заяви, че целта му

...
Новият главен акционер на Валядолид Роналдо заяви, че целта му
Коментари Харесай

Роналдо: Искам Валядолид да бъде всепризнат на международната сцена

Новият основен акционер на Валядолид Роналдо съобщи, че задачата му е да трансформира клуба от районен испански тим в подобен, който да бъде разпознаван на интернационалната сцена.

“Купил съм само бизнес страната на клуба, само че не и неговата история или любовта на почитателите му. Ролята ми изисква огромна отговорност и съм наясно с това. Трябва да се оправя с упованията и да уточня, че това е дълготрайна цел, за която няма бързи решения. Най-голямата ни цел е да изведем Валядолид от районен клуб до подобен, който е утвърден на интернационалната сцена, и да може да се трансформира в огромен играч”, съобщи Феномена на международна футболна среща в Мадрид.
Club president Ronaldo Nazario wants to transform Real Valladolid from a 'regional club' into an 'international' one https://t.co/p3C7I6HJ3V pic.twitter.com/d4R5GnsWv6
— footballespana (@footballespana_) September 26, 2018 “Искаме да имаме централен офис в Мадрид, както и да доведем хората във Валядолид да гледат по какъв начин тимът играе, да се порадват на града и да вкусят едно от най-хубавите виновност в света”, добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР