Новият футуристичен дизайн на електрическия пикап Cybertruck на Tesla се

...
Новият футуристичен дизайн на електрическия пикап Cybertruck на Tesla се
Коментари Харесай

Илън Мъск: Не сме правили пазарни проучвания за Cybertruck

Новият футуристичен дизайн на електрическия пикап Cybertruck на Tesla се трансформира в онлайн сензация след оповестяването си, главно поради озадачаващия си ръбат дизайн. Вече може би има пояснение за какво возилото наподобява по този метод, съобщи Zero Hedge.

Изданието се базира на публикация от Wall Street Journal от 30 ноември, в която е представен създателят на компанията Илън Мъск, който показва, че бизнесът му не прави никакви изследвания на пазарите, преди да пусне новите си артикули. " С други думи, Мъск желае да навлезе в най-хубавия сегмент на автомобилния пазар - извънредно доходоносния пазар на пикапи, за който не е направил никакви изследвания по какъв начин да отговори на потребностите на евентуалните си консуматори ", разясняват от изданието. " Учудващо ли е, че компанията му губи по 1 милиарда $ годишно? "
 Tesla показа пикапа Cybertruck, наподобяващ на изтребител Stealth
Tesla показа пикапа Cybertruck, наподобяващ на изтребител Stealth

Базовата версия, която ще е налична след две години, ще се продава за малко под 40 хиляди $

" Идеята за пазарните изследвания наподобява изключително безразсъдна в епохата на огромните данни ", предава Wall Street Journal, цитирайки бизнесмена. Въпреки това актуалните софтуерни компании, в това число Amazon, Apple, Фейсбук и Гугъл, дължат триумфа си точно на събирането и обработването на огромни масиви от данни.

" Често хората пробват да създадат артикули, които мислят, че другите ще харесат, само че самите те не обичат ", сподели Мъск на събитие на 5 ноември. " Подходът на Tesla е да доближи до платоничния блян за колата. Смятам, че в случай че направиш това, хората ще желаят да я купят. Ако това е завладяващо за теб, то ще е завладяващо и за останалите. "
 250 000 поръчки за Cybertruck на Tesla
250 000 поръчки за Cybertruck на Tesla

Дали счупеното стъкло на пикапа беше по сюжет?

Към момента от Tesla оповестиха, че са записали 250 хиляди поръчки за Cybertruck, чиито по-ниски версии ще могат да стартират да се създават следващата година. Възможно е да пикапът да се трансформира в пазарен триумф макар дизайна си, в случай че компанията съблюдава авансово обещаната му цена от 39 хиляди $ за базовия модел.

Дори досега обаче " бронираният пикап от бъдещето " не е без кавги. Още по време на церемонията по представянето му страничните му стъкла бяха счупени посредством мятане на железни топки, макар че се очакваше те да устоят на попаденията.
 Компаниите, които си направиха смешка с Cybertruck на Tesla
Компаниите, които си направиха смешка с Cybertruck на Tesla

След гафа при представянето на модела
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР