Новият футболист на Манчестър Юнайтед Одион Игало призна, че присъствието

...
Новият футболист на Манчестър Юнайтед Одион Игало призна, че присъствието
Коментари Харесай

Съотборник на Фернандеш го скъса от похвали

Новият футболист на Манчестър Юнайтед Одион Игало призна, че наличието на Бруно Фернандеш при „ алените дяволи” са подобрили осезаемо представянето на тима във всички съревнования. Откакто напусна Спортинг Лисабон през януари, Фернандеш има три гола и четири асистенции в деветте си мача за тима във всички съревнования.

Плеймейкърът демонстрира доста добра форма, а другият нов в Юнайтед през зимата – Игало, допуска, че португалецът ще продължи да подвига равнището в тима, който се показва много едва последните години.

„ Той е превъзходен футболист, който има визия за играта. Иска постоянно топката, тъй като знае какво да прави с нея, а това дава независимост на целия тим. Подава страхотни пасове и е това, от което се нуждае клуба. Очаквайте да видите още доста от него, тъй като той може да демонстрира още доста нови неща. Когато се приспособи оптимално, ще бъдем на напълно друго ниво”, сподели нигерийският нападател пред BBC Sport.

Игало също започва добре с тима на Ман Юнайтед, откакто има четири гола в общо осемте си мача във всички съревнования до момента.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР