Новият FORD RANGER ще стъпи и на североамериканския пазар, след като

...
Новият FORD RANGER ще стъпи и на
североамериканския пазар, след като
Коментари Харесай

FORD RANGER и за американския пазар

Новият FORD RANGER ще стъпи и на североамериканския пазар, откакто от компанията оповестиха, че легендарният автомобил ще бъде пуснат в производство в завода на марката в Мичиган по-късно през тази година.

FORD RANGER 2019 ще се предлага в три основни нива на оборудване- XL, XLT и топ-версията Lariat, версии Chrome и Sport, пакет FX Off-Road и варианти SuperCab и SuperCrew. Задвижването на модела е поверено на 2.3 литров EcoBoost, който ще бъде смесен с единствената в сегмента 10-степенна автоматична предавателна кутия

За сполучливото атакуване на по-предизвикателни терени и обстановки, новият Ranger ще се предлага със системите Terrain Management System и Trail Control, а наличие в екипировката на колата ще отбележат и системите за повишение на активната безопасност Automatic Emergency Braking, Lane Keeping Assist за задържане на транспортното средство на пътното платно, Blind Spot Information, Reverse Sensing и други. Като в допълнение съоръжение за Ranger са налични също по този начин и високотехнологичните Pedestrian Detection за разпознаване на пешеходци и адаптивен круз надзор.

Инфо-комуникацията и мултимедията при FORD RANGER 2019 също дава обещание да е на високо равнище, с налични систима SYNC® 3 с Apple CarPlay и Android Auto синхронизация за мобилни телефони, интегриране на персоналния помощник Alexa, 4G интернет модул и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР