Новият Фондация Национален фонд за спорт, култура, изкуство и наука,

...
Новият Фондация Национален фонд за спорт, култура, изкуство и наука,
Коментари Харесай

Новият акционер в ЦСКА: Приоритет е построяване на стадион

Новият Фондация " Национален фонд за спорт, просвета, изкуство и просвета ", който закупи 40% от собствеността на клуба, разгласи претекстовете си. Малко, откакто от футболния клуб оповестиха за смяна в собствеността, беше оповестено послание и на новата страна.

Уточнява се, че приоритет №1 ще бъде построяването на нов стадион.

" Водени от убеждението, че спортът, изкуството и културата могат да бъдат мотори и обединители на всяка една нация, изключително във времена на рецесия, преди месец и половина, по предложение и концепция на Данаил Илиев, дружно със съидейници с сполучлив бизнес в България и чужбина, създадохме фондация " Национален фонд за спорт, просвета, изкуство и просвета ".

Управителят Данаил Илиев е съучастник в " Инбет груп " - един от лицензираните букмейкъри.

От фондацията прибавят, че имат за цел да финансират още " планове в региона на българския спорт, просвета, изкуство и просвета ".

Влизането в ЦСКА е стимулирано поради " футбола като основен бранш ".

" Най-успешният от тях в исторически проект и причина за щастието на толкоз доста почитатели през годините е ЦСКА. Нашето предпочитание е да станем част от новата историята на " армейския " клуб. История, в която бъдещите генерации да изпитат от незабравимите страсти на своите предшественици ".

" Развитието на клуба, изключително през последните месеци, ни дава вяра, че дружно с актуалните притежатели ще имаме опция да реализираме още по-добри резултати и дружно да се борим за идеите на клуба, които са и измежду актуалните цели на управлението. Сред тях отличаваме: построяването на нов, съвременен и функционален стадион; възстановяване изискванията в школата; продължение на възходящата линия на развиване на първия тим ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР