Новият епизод на сериала, който завладя сърцата на потребителите във

...
Новият епизод на сериала, който завладя сърцата на потребителите във
Коментари Харесай

Пророчества и предсказания за края на света в новия епизод на сериала „Канага“

Новият епизод на сериала, който завладя сърцата на потребителите във Vbox7.com „ Канага “, носи дълго защитавани в загадка пророчества и рискове. Квантовият физик Мардин получава видения, само че заплаща.

Сънят на Мардин (в ролята е хитовият артист от „ Великолепният век “ Мехмет Гюнсюр ) става все по-реалистичен. След следващата неспокойна нощ, квантовият физик планува драматичен случай с чужд. Кой е мъжът от видението на Мардин и по какъв метод ще се преплетат орисите им, не пропускайте да видите първо във.
 Канага NOVA
Притеснен от неизбежната гибел на майка си, Мардин търси пояснение за паранормалните сънища в по този начин наречените Акашови записи. Ще откри ли физикът спокойствието, което по този начин интензивно търси или това е просто началото на ново премеждие?

Настъпва най-трудният миг в живота на Мардин – моментът, в който би трябвало вечно да се раздели с тежко болната си майка. На смъртния одър тя му споделя дълго защитавана загадка и завещава на Мардин задачата да открие татко си, който всички считат за мъртъв от 30 години.-->
 Канага NOVA
Ще оказват помощ ли Акашовите записи на физика да върне спокойствието си? Какво го свързва със странния чужд, заплашен от смъртна заплаха? Отговорите на тези и безчет други въпроси се крият в премиерния за България сериал „ Канага “, първо във.

Може да следите „ Канага “ всяка сряда във.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР