Новият екологичен на Bvlgari, наречен Flower Gems of India, предлага

...
Новият екологичен на Bvlgari, наречен Flower Gems of India, предлага
Коментари Харесай

Как Bvlgari създаде екопроект за отглеждането на жасмин?

Новият екологичен на Bvlgari, наименуван Flower Gems of India, предлага на фермерите различен метод към развъждането на жасмин, учреден на способи за земеделие, възобновяване на почвата и рационално водоснабдяване. Тази стратегия ще помогне да се основат всички нужни условия за развиването на 100 фамилни ферми в два района от зона за отглеждане на цветя в Тамилнад. Проектът също по този начин цели да усили общественото и икономическото благоденствие на хората посредством закрепена цена и понижени индустриални разноски.

Изпълнителният шеф на Bvlgari Жан-Кристоф Бабин изяснява: „ Търсенето на най-хубавите и най-ценни скъпи блага на природата докара Bvlgari при компанията Firmenich и нейния сътрудник Jasmine Concrete – производител на най-висококачествения жасмин в света. За нас стана значимо да оказваме помощ на общностите, които ни разрешават да сътворяваме нашите парфюмни шедьоври, както и да развием резистентен метод за опазване и поддръжка на локалната стопанска система. Подобно на бижутата ни, нашите аромати са направени от необикновено скъпи естествени блага и ние сме пристрастени да изследваме невероятните съставки, да имаме достъп до тях и, доколкото е допустимо, да поддържаме тяхното произвеждане “.



„ През последните 10 години компанията Firmenich съумя да сътвори най-хубавата стратегия в региона на естествените запаси за стабилно икономическо развиване, запазване на биоразнообразието и възстановително земеделие. Партньорите в нашата самодейност NaturalsTogether, такива като Jasmine Concrete, вършат действителна смяна в своите общности, като вкарват прогресивното развъждане на, като работят по тематики като ерозията, загубата на хранителни субстанции, напояването и компостирането. Ние сме доста горди, че сме част от тази стратегия “, декларира Доминик Рок – вицепрезидент на Firmenich. 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР