Новият документален сериал на Netflix “Хари и Меган вече е

...
Новият документален сериал на Netflix “Хари и Меган вече е
Коментари Харесай

Хари вижда майка си в лицето на Меган: “В нея има същата топлина и състрадателност”

Новият документален сериал на Netflix “Хари и Меган ” към този момент е реалност и за по-малко от ден съумя да разбуни духовете. В трите епизода, които излязоха на 8 декември, двойката разкрива неща, за които не са говорили по толкоз открит метод до момента.

Принц Хари приказва искрено за неговата борбата като брачен партньор и татко да отбрани фамилията си от всички негативи на това да бъдеш част от английската кралска фамилия. Разбираме, че един от главните му претекстове дружно с Меган да се откажат от купите си, е с цел да не последва брачната половинка му злополучната орис на починалата му майка, принцеса Даяна. 
                             

Принцеса Даяна умря през 1997 в автомобилна злополука в Париж. Колата, в която се предвиждала принцесата, била преследвана от папараци. Хари в детайли разказва ужасът и неудобството от това да бъдеш непрестанно притискан и обсаден от хора, които желаят да те снимат - в множеството случаи без твоето разрешение. Това възприятие му е познато от напълно ранна детска възраст, споделя той.

„ Приемам, че ще има хора по света, които фундаментално не са съгласни с това, което съм направил и по какъв начин съм го направил, само че знаех, че би трябвало да направя всичко допустимо, с цел да защитя фамилията си. Особено след случилото се с майка ми. Знаеш ли, не желаех историята да се повтори, " споделя принцът.
                             

Принц Хари показа изцяло уверено, че вижда доста прилики сред Меган Маркъл и принцеса Даяна. Сходствата в характера, които Хара вижда сред майка си и Меган, са една от аргументите той да я обича и да желае да я защищити.

„ Толкова огромна част от това, което е Меган и това каква е тя, е сходно на майка ми. Тя има същата състрадателност. Тя има същата емпатия. Тя има същото самочувствие. Тя носи тази топлота в себе си. " - споделя той.
                             

Меган на собствен ред показва своята респект към Даяна по изключително благ метод. В един от най-емоционалните моменти в документалния сериал досега, виждаме по какъв начин брачната половинка на Хари демонстрира на техния наследник Арчи фотография на баба му Даяна. Арчи, който в този миг към момента е бебе, като че ли схваща чия фотография е това и се радва. 

Даяна загина двадесет години преди Хари и Меган да се сгодят през 2017 година По време на тяхното изявление във връзка годежа им — който Меган назова „ оркестрирано риалити шоу “ в сериала на Netflix — Хари разкри, че по негова концепция, в годежния пръстен на Меган са инкрустирани дребни диаманти от сбирката бижута на майка му, „ с цел да сме сигурни, че тя е с нас на това бясно пътешестване дружно “.

Хари призна по това време, че има вяра, че в случай че майка му беше жива, е щяла да бъде извънредно близка с Меган.

Тук може да си припомните по какъв начин принц Хари е запомнил прелестната си майка - принцеса Даяна. 
 Спомените на принц Хари за майка му принцеса Даяна  Спомените на принц Хари за майка му принцеса Даяна  Спомените на принц Хари за майка му принцеса Даяна  Спомените на принц Хари за майка му принцеса Даяна
А тук може да разгледате снимките от последната обществена поява на Хари и Меган.
 Меган Маркъл и принц Хари елегантни на Ripple of Hope Gala  Меган Маркъл и принц Хари елегантни на Ripple of Hope Gala  Меган Маркъл и принц Хари елегантни на Ripple of Hope Gala  Меган Маркъл и принц Хари елегантни на Ripple of Hope Gala
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР