Новият договор на Живко Миланов е формалност. До няколко дни

...
Новият договор на Живко Миланов е формалност. До няколко дни
Коментари Харесай

Какво се случва с договорите на Живко Миланов и Хали Тиам от Левски?

" Новият контракт на Живко Миланов е условност. До няколко дни би трябвало да стане факт. Няма по какъв начин да има договаряния с Живко Миланов. Той е потвърдил, че каквото и да му дадем ще го подпише ", това разгласи изпълнителният шеф на Левски Павел Колев на 17 ноември. Почти месец по-късно Живко Миланов към момента не е парафирал нов договор със " сините ". Настоящият му изтича в края на сезона.

Подобна е обстановката и с различен от главните футболисти в тима - Хали Тиам. Сенегалецът има контракт до края на акцията, а от началото на 2020 година може да договаря с други клубове. Според " Меридиан мач " обстановката с халфа е много комплицирана. Той желае нарастване на заплатата, а на този стадий не е ясно дали от Левски могат да му я предложат.
 Снимка 452417
Източник:

Трети титуляр - Мартин Райнов, също е с изтичащ контракт и към момента не е преподписал. Същата е обстановката и с португалеца Филипе Нашименто.

Контрактите на юношите Ивайло Найденов, Атанас Кабов, Илия Димитров и Деян Иванов също изтичат. Малко евентуално е някой от тях да получи предложение за нов.
 Левски желае да задържи Милан Миятович за още един сезон
Левски желае да задържи Милан Миятович за още един сезон

Настоящият му договор изтича през лятото
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР