Новият договор на играещия много силно напоследък полузащитник на Реал

...
Новият договор на играещия много силно напоследък полузащитник на Реал
Коментари Харесай

Всичко около новия договор на Иско е готово

Новият контракт на играещия доста мощно в последно време полузащитник на Реал Мадрид Иско, напълно скоро ще бъде разгласен публично, разкри президентът Флорентино Перес. Футболистът провокира възторг в мача с Италия от международните квалификации, а също така е съществена част и в състава на Зинедин Зидан, което е регистрирано и от клуба.

„ Когато Иско пристигна при нас той бе доста млад и бе ясно, че ще се развива и усъвършенства. Вече виждаме това, което се очакваше. Подновяването на контракта му е конкретизирано и скоро ще бъде разгласен публично, безусловно в идващите дни “ съобщи Перес в предаването „ Ел Лархеро “ като бе безапелационен, че няма късмет новият кумир на почитателите Марко Асенсио да бъде продаден.

„ Не си припомням каква е клаузата в контракта му, само че мога да ви уверя, че даже и да бе 10 милиона евро, той няма да напусне, тъй като е благополучен при нас. Това е страховит състезател, който отбелязва впечатляващи голове и се усеща съвършено в клуба “ посочи Флорентино.

По отношение на спекулациите за бъдещето на Кристиано Роналдо поради данъчните проблеми и желанието му да получи нарастване на заплатата, той показа: „ Това са безспорни нелепости. Кристиано не е желал сходно нещо. При него всичко е чисто и ясно, не е крил нищо и няма закононарушение. Той е благополучен при нас и остава най-хубавият в света “.

Перес не подмина и ерата на Зинедин Зидан. „ Няма да сбъркам в случай че кажа, че всичко това значително, в случай че не и напълно, се дължи на Зинедин Зидан. Той е извънредно заслужен човек, който е откровен в връзките си и в нито един миг не е желал помощ за нещо. Той е същински модел за подражателство “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР