Новият, девети поред филм на Куентин Тарантино Имало едно време

...
Новият, девети поред филм на Куентин Тарантино Имало едно време
Коментари Харесай

Видео: Излезе пълният трейлър към "Имало едно време в Холивуд" на Тарантино

Новият, девети подред филм на Куентин Тарантино " Имало едно време в Холивуд " с присъединяване на Леонарди ди Каприо, Брад Пит и Маргот Роби в основните функции направи своята публична премиера на фестивала в Кан през вчерашния ден (очаквайте фотогалерия от аления килим и конференцията през днешния ден в " Дневник " - бел.р.).

Успоредно с това онлайн бе оповестен и целият филмов откъс към кино лентата.



В началото му всичко наподобява като комедия, в която артистът Рик Далтън (Ди Каприо) и неговият каскадьор Клиф буут (Пит) се забавляват, до момента в който снимат най-различни филми. Когато обаче Далтън схваща, че негова съседка е една от изгряващите звезди Шарън Тейт (Маргот Роби), нещата одобряват малко по-мрачен образ.

Първоначално бе оповестено, че огромното киносъбитието на френската ривиера ще мине без това заглавие в конкурсната си стратегия си, защото филмът не бе приключен, само че в последна сметка той съумя да влезе в конкуренцията в последния миг.

Въпреки прожекцията в Кан, сюжетът на кино лентата и надлежно неговият край сще се пазят в загадка до неговото публично стартиране по огромните екрани на света през юли, защото Тарантино помоли персонално публиката да не издава финала, с цел да не скапва удоволствието на другите фенове.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР