Новият COVID план е по-скоро икономически насочен. Бъдещето ще покаже

...
Новият COVID план е по-скоро икономически насочен. Бъдещето ще покаже
Коментари Харесай

Д-р Брънзалов: Не мисля, че съм убиец, след като съм поставил 1200 ваксини

" Новият Коронавирус проект е по-скоро стопански ориентиран. Бъдещето ще покаже какъв брой е добър. Засега здравната система не се задъхва, само че е мъчно. За мен доста по-показателен аршин би бил натовареността на кабинетите на общопрактикуващите лекари ", съобщи зам.-председателят на БЛС доктор Николай Брънзалов в студиото на " Денят ON AIR ".

" След дребния напредък на искащи да се имунизират, в този момент към този момент не намирам особена разлика. Незадоволителен е процентът на имунизираните ", добави той.

На въпроса какво ги е предизвикало да сезират БЛС поради изявлението на доцент Мангъров, гостът в студиото отговори:

" Аз не мисля, че да кажеш, че да 564 индивида са умряли, тъй като са имунизирани или умряли, само че имунизирани, е обикновено. Аз не мисля, че съм палач, откакто съм сложил 1200 ваксини на моите пациенти. Тези от тях, в случай че изобщо се разболеят, прекарват доста леко вируса ".

Проблемът с експанзията против лекарите е огромен. Държава, която си бие лекарите, не приказва добре за нея. Всеки, който протяга ръка, той протяга ръка на системата, само че лекарят просто си прави работата, а не е системата, счита доктор Брънзалов.

" Няма такова нещо, че персоналните лекари не желаят да изписват медикаменти против COVID-19. Тези медикаменти, с цел да бъдат позволени в България, са минали тежка процедура. Това ще са медикаменти, които ще се ползват на по-леките случаи ", уточни гостът на Bulgaria ON AIR.

Той добави, че където има Коронавирус зони, сътрудниците му са извънредно натоварени, а опашките са огромни.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР