Новият член на УС на Левски Ивайло Нойзи Цветков обяви,

...
Новият член на УС на Левски Ивайло Нойзи Цветков обяви,
Коментари Харесай

Член на УС на "Левски": Нещата не са оптимистични

Новият член на УС на " Левски " Ивайло " Нойзи " Цветков разгласи, че сега управлението се пробва единствено да закърпва ситуацията, а по-далечната вероятност не е по никакъв начин обнадеждаваща.

" Няма особени мотиви за оптимизъм за момента в дълготраен проект. В кратковременен проект нашата цел е да успеем да поддържаме " Левски " в едно устойчиво положение. Но в дълготраен проект не мога да предсказвам. По-важно е друго, че всички са обладани от възприятието за задача, че би трябвало да създадем всичко допустимо в тази стихия да сме там и да се опитаме да помогнем. С изискванията за цялостна бистрота. Това е сериозен миг в историята на " Левски ". Не е имало толкоз тежки моменти за този именит отбор (...) Малко по-шеговито, въпреки да няма учредения за веселба. Лодката се е пробила и поропуска вода, а ние лудо изгребваме, само че би трябвало да е достатътчно бързо. Засега се държим над водата, никой не се оплаква, стискаме зъби и се опитваме да вършим най-хубавото за клуба (...) За страдание " Левски " беше сполетян от два форсмажора - собствеността и пандемията . Ще е много по-трудно да се намерят хора, които да влагат. Това е главното предизвикателство пред всички, които работят за " Левски ". В това отношение не желая да сътворявам напразни очаквания. Мога единствено да подсигурявам, че ще бъдат направени всички старания ", съобщи Цветков пред " Диема спорт ". 

Той изясни, че управлението се пробва да намери множество по-малки спонсори, вместо един общоприет. Паралелно почитателите ще оказват помощ за бюджета, само че не бивало да бъдат главните източници на доходи. " Основните разноски са за заплати и към страната. Това, което би трябвало да се случи, в кратковременен проект най-много, най-конвертируемите футболисти на " Левски " да бъдат продадени. Има интерес, само че не знам за нещо съответно. Има дисбаланс в цялата селкция. Това е задача на Наско Сираков. Говорил съм с четири или пет компании въз основата на персонални контакти. Има и чуждестрании. Тъкмо въз основата на този непретенциозен опит в договарянията, нещата не наподобяват обнадеждаващо. Никой не би трябвало да чака чудеса, това е една продължавата борба. Това е развой, който ще тече най-малко 2-3 години. Продажбата на съществени играчи е краткотрайно решение ", сподели още членът на УС, чиято отговорност са най-много контактите с компаниите при договаряния за спонсорство.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР