Новият член на СЕМ Галина Георгиева е завършила аграрна икономика

...
Новият член на СЕМ Галина Георгиева е завършила аграрна икономика
Коментари Харесай

Новият член на СЕМ завършила с 3.89 аграрна икономика

Новият член на Съвет за електронни медии Галина Георгиева е приключила земеделска стопанска система във врачанския икономически филиал на Университета за национално и международно стопанство със междинен триумф добър (3.89), а оценката от държавния ѝ изпит е доста добър (5). Това излиза наяве от оповестената ѝ тапия на страницата на Народното събрание. Новината беше публикувана първо от изданието " 19 минути ".

Галина Георгиева беше определена за член на Съвет за електронни медии по предложение на ръководителя на парламентарната комисия Вежди Рашидов (ГЕРБ) с гласовете на ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Воля ".

Това стана мотив Българска социалистическа партия, която остана без собствен представител в медийния регулатор, да разгласи, че Делян Пеевски е завладял и Съвет за електронни медии.

Самата Галина Георгиева показа себе си като " млад и просветен човек ", който не е политически зает, само че е виновен към обстановката в страната, при чуването ѝ в парламентарната комисия по просвета и медии на 11 юли. Тогава тя съобщи, че с работата си е потвърдила, че се " абстрахира от всевъзможни политически намеси ".

В борбата с подправените вести Галина Георгиева залага на " повишението на медийната просветеност ". За мен тя е от главно значение, сподели новият член при чуването ѝ пред Съвет за електронни медии.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР