Новият член на СЕМ е селскостопански специалист - завършила е

...
Новият член на СЕМ е селскостопански специалист - завършила е
Коментари Харесай

Срам!!!Новият член на СЕМ завършила с 3.89 аграрна икономика

Новият член на Съвет за електронни медии е селскостопански експерт - приключила е със компетентност ”аграрна стопанска система ” Врачанския филиал на УНСС. Бакалаварката има междинен триумф от образованието си 3,89?
Вчера народните представители в Народното събрание се скараха поради Съвета за електронни медии. Депутатите избраха претендентът на ГЕРБ Галина Георгиева за член на медийния регулатор. Тя сяда на мястото на Иво Атанасов, които беше номиниран от Българска социалистическа партия. Червените и този път имаха свои претендент - Ия Петкова.

" Резултатът от днешното гласоподаване е единствено един - Делян Пеевски завладя и Съвет за електронни медии. Движение за права и свободи и ГЕРБ още веднъж демонстрираха своята коалиция и настаниха в Съвет за електронни медии претендент, комфортен за Пеевски, съобщи в тази връзка Александър Симов, депутат от " Българска социалистическа партия за България ".

.

Как ще дава мнения за медийното наличие и ще прави оценка работата на медиите? Това е насмешка с медийната общественост. Как този човек ще препитва претендентите за шефове на БНР и Българска национална телевизия!? Ттака разяснява избора на Галина Георгиева медийни експерти и специалисти м в медиите и обществените мрежи.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР