Новият член на Съвета за електронни медии (СЕМ) Галина Георгиева

...
Новият член на Съвета за електронни медии (СЕМ) Галина Георгиева
Коментари Харесай

Новият член на СЕМ е завършила "Аграрна икономика" във Враца с 3,89

Новият член на Съвета за електронни медии (СЕМ) Галина Георгиева е приключила висшето си обучение във филиала на УНСС във Враца със компетентност " Аграрна стопанска система " и междинен триумф от курса на образование " Добър 3,89 ". Това се вижда от справката за Георгиева, която е оповестена на уеб страницата на Народното събрание. Георгиев е препоръчана от ГЕРБ, персонално от ръководителя на комiсията по просвета и медии Вежди Рашидов. За избора на Георгиева, която едвам от март работи в ПРОФОН - сдружение за групово ръководство на сродни права в музиката, гласоподаваха 97 народни представители от ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Оценката от държавния изпит пък е 5,00. Нито еди от предметите, които е изучавала в специалността си не е обвързван с медийната материя. Докато е учела във филиала във Враца, съгласно автобиографията ѝ, Георгева е работела в " Нова тв ". От факсимилето на трудовата ѝ брошура се вижда, че е била телефонен оператор в административния отдел на малкия екран, а по-късно се трансферира в отдел " Продажби ". В няколко сдружения, като " Нетера " и " Телехаус " Георгиева е работила като търговец и съветник " Продажби ".

Според закона " членове на Съвета за електронни медии могат да бъдат лица с българско поданство, висше обучение и опит в следните области: електронни медии, електронни известия, публицистика, право или стопанска система, и имат публичен престиж и професионално самопризнание ".

" Изводът е, че Делян Пеевски завладя и Съвет за електронни медии. Резултатът ясно го сподели. Движение за права и свободи и ГЕРБ още веднъж демонстрираха своята коалиция и настаниха в Съвет за електронни медии следващия претендент, комфортен за Пеевски; следващия претендент, комфортен за статуквото, сподели след избирането на Георгиева депутатът от " Българска социалистическа партия за България " Александър Симов.
Документите на Галина Георгиева.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР