Новият член на Съвета за електронни медии (СЕМ) Галина Георгиева

...
Новият член на Съвета за електронни медии (СЕМ) Галина Георгиева
Коментари Харесай

Новият член на СЕМ - аграрен специалист с успех 3,89 от УНСС-Враца

Новият член на Съвета за електронни медии (СЕМ) Галина Георгиева е приключила висшето си обучение във филиала на УНСС във Враца със компетентност " Аграрна стопанска система " и междинен успех от дипломата Добър 3,89 ". Оценката ѝ от държавния изпит е 5,00, а в програмата на специалността няма нито една обвързвана с медийната материя дисциплинираност.
 Александър Симов: Делян Пеевски завладя и Съвет за електронни медии
Биографичната информация бе качена на страницата на Народното събрание.

Георгиева получава първата си и единствена тапия за висше обучение (степен бакалавър) през 2007 година, като редом с това работи на неназована в автобиографията си позиция в Нова телевизия. От факсимилето на трудовата ѝ брошура се вижда, че е била наета като... телефонен оператор в административния отдел, а по-късно се трансферира в отдел " Продажби ".

В няколко сдружения като " Нетера " и " Телехаус " тя работи като търговец и съветник " Продажби ". 

Темата за професионалната подготовка и възможната обязаност на Георгиева бе повдигната още в Народното събрание, незабавно откакто депутатите гласоподаваха тя да заеме мястото на Иво Атанасов, чийто мандат изтече. Галина Георгиева влиза в Съвет за електронни медии от така наречен парламентарна квота, чрез която се назначава трима от общо петимата членове. Кандидатурата ѝ бе издигната от ГЕРБ, като я номинира персонално ръководителят на Комисията по просвета и медии Вежди Рашидов.

Името на новия член на съвета е едва познато в медийната общественост. Посочено бе, че тя идва от организацията за групово ръководство на сродни права в музиката ПРОФОН. Справката демонстрира, че в ПРОФОН Георгиева работи едвам от месец март 2019 година

В автобиографията си тя показва, че е " адаптивна и с готовност за идентифициране на нови благоприятни условия " ; че " упражнява преценката си и работи съгласно откритите правила и ред в организацията " и че е " добре проведена и насочена към решение, които предизвикват позитивни връзки ". Допълва, че е " експерт в телекомуникационните услуги и знание в медиите ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР