Новият член на Съвета за електронни медии Галина Георгиева коментира

...
Новият член на Съвета за електронни медии Галина Георгиева коментира
Коментари Харесай

Галина Георгиева от СЕМ призна за образованието си по Аграрна икономика

Новият член на Съвета за електронни медии Галина Георгиева разяснява проблема с висшето си обучение по Аграрна стопанска система. Припомняме, че част от журналистическата колегия не одобри добре назначението на Георгиева за член на Съвет за електронни медии точно заради това ѝ висше обучение, което няма нищо общо със сферата на медиите.

В предаването ''ЕвроДикоФ'' се излъчи къс репортаж, в който журналистът Сашо Диков упорито пита Георгиева за образованието ѝ. Репортажът е след след края на днешното изключително съвещание на Съвет за електронни медии, на което тематика бе рецесията в БНР. Ето какво му отговори тя: ''Нека да не сменямe значимостта, през днешния ден изключителното заседание беше по различен мотив. Образованието ми е иконмическо - УНСС.''

Диков настоятелно попита дали в действителност е Аграрна стопанска система, а Георгиева отговори по този начин: ''Да, образованието ми е Агроикономика.'' Следващият и финален в диалога въпрос от страна на журналиста Сашо Диков бе: ''Кой ви уреди на този пост? " Галина Георгиева не пожела да отговори нищо съответно, като подмина въпроса с: ''Хубав ден ви поисквам, неприятно сменихме фокуса''.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР