Новият член на Ефбет лига ЦСКА 1948 ще има нова

...
Новият член на Ефбет лига ЦСКА 1948 ще има нова
Коментари Харесай

"ЦСКА 1948" ще играе в елита с нова емблема

Новият член на Ефбет лига " ЦСКА 1948 " ще има нова емблема за дебютния си сезон в елитната дивизия. Логото беше показано от изпълнителния шеф на клуба Добрин Гьонов и треньора Красимир Балъков.

" Новата емблема символизира най-много София. Така подчертаваме връзката на нашия клуб със столицата. Това е едната съществена причина, с цел да сменим емблемата си. Втората е, че желаеме да се разграничим от другия тим, който в този момент се споделя " ЦСКА-София ", само че преди 2016 година се наричаше по различен метод. Искаме да се разграничим тотално от тях и да нямаме никаква връзка. Тази емблема, която представяме не е нова. Налагана е от близо 2 години във фенартикулите ни и нашите последователи я познават доста добре ", изясни Гьонов.

Преди към месец основният управител на " ЦСКА-София " Стойчо Стоилов разгласи, че клубът му е завел дело против " ЦСКА 1948 " за потребление на името и емблемата на ЦСКА. В края на предходната година " ЦСКА-София " дефинитивно закупи активите на банкрутиралия ЦСКА, надлежно и правото да употребява емблемата.

През новия сезон " ЦСКА 1948 " също по този начин ще бъде с нови екипи - " Адидас ", които бяха показани през днешния ден. Те ще бъдат в четири разновидности - екип за семейства, за гостувания, авариен и екип, който е за гостувания против тимове с червени фланелки.

Балъков пък съобщи, че е доста удовлетворен от предсезонната подготовка на " ЦСКА 1948 " досега. " През първите три седмици заложихме извънредно мното на физическата подготовка. Доволен съм. Всички са здрави. Не са изпуснали нито една подготовка. Сега за лагера си в Банско ще търсим вероятно съперници от чужбина за контроли. " ЦСКА 1948 "  е клуб, който не бърза с развиването си, само че прави доста съществени крачки напред ", сподели той.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР