Новият бранител на Левски Тома Даске заяви, че е много

...
Новият бранител на Левски Тома Даске заяви, че е много
Коментари Харесай

Новият бранител на Левски: Знаех, че идвам в отбора на народа

Новият защитник на Левски Тома Даске съобщи, че е доста удовлетворен от прекосяването си при “сините”. Защитникът съобщи, че още преди да подпише е знаел, че идва в тима на народа.

" Чувствам се чудесно и е изключителна чест, че се стигна до контракт. Радвам се, че съм част от Левски. Желанието ми е да се отплатя на клуба за цялото доверие, което ми оказа с положителни резултати на терена “, съобщи Даске пред клубната телевизия.

“На 26 години съм и съм централен бранител. Играх във Втора лига на Франция с екипа на Льо Ман. Първият ми професионален контракт бе с Троа, чиито младеж съм.
Чувал съм доста неща за България и българския футбол. Запознат съм с великия ви народен тим през 90-те, който изхвърли Франция от Световното състезание и реализира толкоз доста. Запознат съм водещите клубове в страната, а за Левски знаех още преди да пристигна, че е прочут като " тима на народа ". Надявам се да реализираме доста триумфи. Ще дам всичко от себе си, с цел да зарадваме последователите ", сподели още бранителят.
" На първо място моята цел е да се приспособявам оптимално бързо към страната, тима, хората и играта на отбора, тъй че да покажа най-хубавото от себе си. След това като екип да гоним една цел - победа, победа и отново победа. Най-вече на нашия стадион ", приключи Даске.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР