Новият Boeing 737 MAX преди представянето си в Париж ©

...
Новият Boeing 737 MAX преди представянето си в Париж ©
Коментари Харесай

Boeing се радва на високо търсене на новите самолети 737

Новият Boeing 737 MAX преди представянето си в Париж

© Pascal Rossignol Още по тематиката
Lockheed Martin е на прага на договорка за 37 милиарда $

Компанията ще продаде 440 самолета F-35 на група от 11 страни
19 юни 2017
Бизнесмени в Космоса

Добре пристигнали във второто издание на галактическата конкуренция. Неин мотор не са към този момент упоритостите за международно владичество на двете нуклеарни суперсили Съюз на съветските социалистически републики и Съединени американски щати, а прагматични предприемачи, които търсят облага оттатък рамките на земната атмосфера
16 юни 2017
Пет компании от близкия Космос

Колонизация на Марс, галактически туризъм, интернет на всички места - кои са фирмите в новата галактическа конкуренция
16 юни 2017

Boeing се радва на висок интерес към евентуалния нов член на фамилията си от самолети 737, написа Reuters. Това заяви комерсиалният шеф на компанията малко преди началото на годишното шоу край Бурже до Париж, което ще се организира през тази седмица. Очаква се при започване на седмицата Boeing да показа новия си аероплан 737 MAX, който ще има повече седалки от предните модели. Той ще бъде част от фамилията самолети за приблизително дълги полети, където компанията счита, че изостава по отношение на конкуренцията си от Airbus.

" Работим с огромен брой евентуални клиенти и към този момент има предложения на масата ", разяснява комерсиалният шеф Кевин Макалистър. Той отхвърли терзанията от страна на някои вложители по отношение на фрагментацията на фамилията самолети 737, което скоро ще включва в себе си пет разнообразни модела. Притесненията са, че по този начин ще бъдат по-трудни за финансиране. " Имаме огромно търсене за всеки модел ", добави той.

В изявлението си преди началото на най-голямото въздушно шоу в света Макалистър сподели част от най-новите калкулации на компанията. Според Boeing светът ще има потребност от 41 хиляди пътнически самолета през идващите 20 години – нарастване с 4% по отношение на последните калкулации от предходната година. За съпоставяне - конкуренцията от Airbus счита, че ще са нужни доста по-малко – 34.9 хиляди самолета, което въпреки всичко е нарастване с 6% по отношение на миналогодишната прогноза. Boeing ще покаже детайлна разбивка през идващите дни.

Среден пазар

Boeing работи по завършването на тригодишно изследване по отношение на така наречен междинен пазар за самолети, който би се намирал сред към този момент съществуващите дребни и огромни категории машини. Компанията желае да има съответен проект по отношение на това каква би била цената и разноските към подобен аероплан. " Работим толкоз бързо, колкото можем. Въпреки това аз избирам да се забавим, само че изчисленията ни да са правилни ", разяснява Макалистър.

Airbus към този момент се отхвърли от концепцията за сходен аероплан. Според компанията новите самолети A321neo, които побират 240 души, са в този диапазон и с тях ще се запълни търсенето. От Boeing са на друго мнение и споделят, че евентуалният пазар е за самолети с сред 200 и 270 места, което допуска изработката на нови модели.

Макалистър, който е и някогашен шеф в General Electric, работи в компанията от ноември. Според него Boeing има огромна опция за вкарването на нови цифрови технологии в производството и нови услуги. Внедряването им и изчислението на разноските за нов аероплан ще бъдат част от решението дали да се търси нов вид самолет.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР