Новият български филм "Диви и щастливи" тръгва по кината на

...
Новият български филм "Диви и щастливи" тръгва по кината на
Коментари Харесай

„Диви и щастливи“ - вижте страхотния трейлър на новия български филм!

Новият български филм "Диви и щастливи " потегля по кината на 29 ноември, а филмовият откъс бе показан за първи път в ефира на NOVA, която е медиен сътрудник на продукцията.

Трейлърът демонстрира основни подиуми от българската рамантична екшън-комедия и нови лица – Асен Блатечки, Калин Врачански и Явор Бахаров, които също са част продукцията. Екипът мълчи за останалите родни звезди, които влизат в облиците на колоритни герои от кино лентата.

Продуцентите на лентата Александър Сано и Мартин Макариев гостуваха в студиото на „ Здравей, България “ и описаха любопитни моменти към сюжета на кино лентата и тънкостите при снимането му.

 диви и щастливи NOVA

Александър Сано: „ Производството на този филм, който се осъществя от екип от 100 индивида, с 4 тира техника, 6 буса с техника, обикаляйки цяла България не е лесна задача. Тези хора би трябвало да бъдат в безспорен сихрон от самото начало. Общините на Варна, Русе, Велико Търново и София, където реализирахме фотосите, ни поддържаха и направиха по този начин, че снимането на кино лентата да бъде допустимо. Основната ни концепция и на Яна Маринова, която е един от продуцентите бе да покажем допустимо най-красивите места в България, а „ Диви и щастливи “ към този момент има подписан контракт за интернационална дистрибуция. Иска ни се, когато хората го гледат, да видят страната ни със сърцето си. “

 диви и щастливи NOVA

Мартин Макриев – „ В момента инсталираме кино лентата, вършим постпродукцията, работим с пет студиа по едно и също време, тъй като имаме единствено 6 месеца, с цел да го приключим. Работим със ужасно доста хора. Но имам вяра, че ще успеем. Голямата история и борба, която представяме, е на две елементарни дами, които преоткриват себе си, минават през огромен катарзис и съумяват да реализират доста в персонален аспект. Губят доста неща по пътя си, само че това е едно странствуване, което се случва и в естествения живот и човек би трябвало да е подготвен на доста взаимни отстъпки, с цел да реализира това, което желае. “

Александър Сано: „ В историята на нашите героини идеално пасва максимата: Когато губиш нещо, не знаеш какво печелиш. “

 диви и щастливи NOVA

След телевизионната премиера нa филмовия откъс „ Диви и щастливи “, в който си партнират звездите Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, Александър Сано, Дария Симеонова и известният швейцарец Базил Айденбенц в предаването „ Здравей, България “ по NOVA, всички кина в страната към този момент разполагат с киноверсията и ще го покажат навреме на огромен екран.

Най-нетърпеливите могат да го гледат в Youtube, както и в страниците на кино лентата във Фейсбук и Instagram.Премиерата в кината ще е на 29 ноември. NOVA e медиен сътрудник на кино лентата.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР