Новият български филм “Пепел върху слънцето”, с участието на театралните

...
Новият български филм “Пепел върху слънцето”, с участието на театралните
Коментари Харесай

Пепел върху слънцето се завърта по кината - slava.bg

Новият български филм “Пепел върху слънцето”, с присъединяване на театралните и кино любимци Юлиан Вергов и Силвия Петкова, потегля по кината на 30 октомври.

Техни сътрудници в лентата са още куп артисти, измежду които Павел Поппандов, Ники Станоев и Ирини Жамбонас.

Първата прожекция на заглавието ще се състои към месец по-рано като част от конкурсната стратегия на фестивала „ Златна роза “ във Варна. Събитието е планувано за 29 септември от 16:00 часа в Зала 1 на Фестивален и конгресен център.

Първоначално премиерата на кино лентата бе планувана за месец март, само че заради епидемията от ковид COVID-19 в следствие бе отсрочена.

Заглавието е основано на книгата на проф. Златимир Коларов – „ Illusio Magna “ и споделя за журналистическо следствие на хипотетична лекарска неточност. „ Изключително щастливи сме, че най-сетне ще успеем да покажем кино лентата пред аудитория. Когато го снимахме, нямахме визия, че тематиката ще бъде толкоз настояща.

Историята е ексцентрично разказана и имаме вяра, че е много въздействаща. Надяваме се, че феновете ще харесат този филм, който е резултат от 5-годишни старания. “, споделя продуцентът Калин Калинов. В дните до премиерата се чака да излезе новият филмов откъс на продукцията.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР