Новият автобус за СККК Асеновец вече е закупен и ще

...
Новият автобус за СККК Асеновец вече е закупен и ще
Коментари Харесай

18-годишен е новият автобус, закупен за СККК Асеновец

Новият рейс за СККК " Асеновец " към този момент е закупен и ще стартира да се употребява от тима в най-скоро време. Сумата, която община Асеновград отдели за подмяната на транспортното средство, е тъкмо в размер на в началото избраната - 40 000 лв.. Тя ще бъде обезпечена от общинския бюджет. Припомняме, че пазаруването на нов рейс за потребностите на гребците в града бе неотложно, защото остарелият бе много амортизиран.
А всеки ден девойките и момчетата от тима по кану-каяк пътуват, с цел да организират тренировките си на Гребната база при язовир " 40-те извора ". Новото транспортно средство е марка " МАН - 03 " с дизелов мотор и е с 50 седящи места, създаден е през 2001 година
С решение на Общински съвет-Асеновград по време на мартенското постоянно съвещание, бе предоставено право за безплатно прилагане върху рейса от СККК " Асеновец ". С новата облага превозването на гребците ще стартира допустимо най-скоро. Поддръжката и зародилите поправки ще бъдат за сметка на стопаните, само че притежател остава община Асеновград.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР