Новият агент 007 ще бъде чернокожа жена, съобщават източници от

...
Новият агент 007 ще бъде чернокожа жена, съобщават източници от
Коментари Харесай

Новият агент 007 ще е чернокожа жена

Новият сътрудник 007 ще бъде чернокожа жена, оповестяват източници от Холивуд, представени от " Дъ Мейл ". Даже се знае и кой ще влезе в ролята: 31-годишната актриса Лашана Линч.

Те въпреки всичко вършат разяснение - Джеймс Бонд ще продължи да бъде мъж и даже ще бъде изигран от Даниел Крейг в идния 25-и филм от поредицата за шпионина. Титлата на сътрудник 007 обаче ще премине в чернокожата жена. Очаква се в идващите епизоди тя да продължи да играе, а Бонд да се пенсионира от английските секрети служби.

В новата лента Бонд ще си почива в Ямайка, само че ще бъде извикан назад на работа, с цел да се бори с нов изверг. " В началото на кино лентата има сцена, в която М споделя: " Влез, 007 ", и вместо Бонд там влиза Лашана, която е черна, красива и жена. Това е фрапантен миг, който да те накара да си изпуснеш пуканките. Бонд към момента е Бонд, само че го заменят като 007 ", споделя източникът.
 Белите хора би трябвало да умрат  Чернокожите не заслужават Оскар
Новината провокира противоречиви реакции в интернет, като някои хора горещо утвърждават промяната, а други я осъждат под предлог, че е расистка квота. Това се случва единствено дни, откакто се разбра, че актрисата, която ще изиграе русалката Ариел в бъдещия игрален филм на " Дисни ", е чернокожата Хали Бейли, вместо червенокоса бяла актриса.

Миналата година продуцентката на кино лентата Барбара Броколи сподели пред " Гардиън ", че в никакъв случай няма да има жена Бонд.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР