Новият 68 г. съпруг на модела също отрече бащинствоЗа първи

...
Новият 68 г. съпруг на модела също отрече бащинствоЗа първи
Коментари Харесай

Борисов отрече дете от Мис Бикини - slava.bg

Новият 68 година брачен партньор на модела също отхвърли бащинство

За първи път министър-председателят Бойко Борисов бе запитан персонално за възможното си бащинство около Барселонската спекулация. Въпреки опитите на защитата му да попречи на журналистката Вилдан Байрямова от Биволъ, тя съумя да зададе въпроса, който към този момент 8 години виси в общественото пространство.

Борисов отхвърли да има дете от Борислава Йовчева (Мис Бикини), която бързо бе евакуирана от прословутата Къща в Барселона още при първите инспекции против нея.

След като майката и детето й поживяха в Дубай, с гръмването на инфобомбата за следствието на испанската прокуратура на нейния бизнес, тя стремително бе прибрана у нас и бракувана с близкия до премиера 68-г. предприемач Йордан Христов, прочут в Приморско като Сина на гъркинята.

Самият той загатна, че следствието в Испания към къщата и бизнеса на Йовчева било прекъснато. Христов смята, че бракът му с някогашната манекенка бил неточност. На въпрос за връзки с Борисов сподели, че от познанството си с него имал единствено кахъри, а детето на Йовчева не било негово.

В същото време бизнсменът отхвърли и да е вложил пари в стилния бизнес на Йовчева в Барселона. Така въпросът кой точно стои зад офшорката, наляла милиони в първокласния бутик на Ermanno Scervino, ръководен от Йовчева, остава провесен.

По-рано стана ясно, че от негови офшорни компании са получени милионните преводи, разследвани в Испания. Тъй като става въпрос за сдружения, усвоили десетки милиони от еврофондове, чака се и следствие на Лаура Кьовеши. Тя бе сезирана от евродепутата от Българска социалистическа партия Елена Йончева. Национална агенция за приходите у нас покри абсурда по какъв начин бащата на Йовчева я е финансирал с 1.5 млн.лв, откакто е елементарен занаятчия.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР