Новият 2021 Nissan Magnite е почти готов за старта на продажбите.

...
Новият 2021 Nissan Magnite е почти готов за старта
на продажбите.
Коментари Харесай

Nissan Magnite – за $8000 и първи официални снимки - видео

Новият 2021 Nissan Magnite е съвсем подготвен за старта на продажбите. По този мотив компактният кросоувър към този момент беше показан и на официални фотоси на компанията. Премиерата на бюджетният кросовър Nissan Magnite 2021 ще е на 21 октомври.

На фотосите компактният кросовър на Nissan е в лек камуфлаж, който обаче не пречи на възприемането на дизайна. Вижда се, че колата е съвсем изцяло съвместима с концепцията, показана по-рано. Това е голям плюс, тъй като новият модел на Nissan като конепт изглеждаше много впечатляващо.

Предната част се откроява с много необичаен и моден дизайн благодарение на огромна фалшрешетка на радиатора и “очите ” на тесните фарове с „ хищническо присвиване “. Ансамбълът се допълва от въздухозаборници и щампи с необичайна форма.



На кърмата си коства да се отбележат малкия спойлер на задната врата и необичайните светлини, които почти напълно подхождат на тези на концептуалния Nissan Magnite.

Очаква се купувачите да могат да избират между атмосферен, 1-литров мотор с мощност 72 к.с. и версията му с турбокомпресор с мощ 95 к.с. Ще се предлагат разновидности с механична трансмисия, роботизирана скоростна кутия и с вариатор. Кросоувърът е наистина стилен – по-малък е от 4 м в дължина.

Очакваната цена на Nissan Magnite през 2021 година ще бъде Щатски долар 8000 за базовата трансформация. На първо място новостта ще се появи в Индия, но по-късно ще отиде за продажба и на други пазари.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР