NOVITEC разкри подробности за новата си програма за доработка и оптимизация

...
NOVITEC разкри подробности за новата си
програма за доработка и оптимизация
Коментари Харесай

NOVITEC ускорява McLaren 600LT от 0 до 100 км/ч за 2.8 секунди

NOVITEC разкри детайлности за новата си програма за доработка и оптимизация на McLaren 600LT (Longtail) и по всичко наподобява, че тунинг компанията е свършила страхотна работа.

От NOVITEC споделят, че мощността в никакъв случай не може да бъде задоволителна и следвайки тази си теза способстват за нарастването при McLaren 600LT до внушителните 688 конски сили, а максималният въртящ миг на двигателя е 712 Нм при 6250/мин.

След доработката на автомобила, в това число и консолидираното на специално разработена за модела стоманена спортна изпускателна система, той е в състояние да предложи опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 2.8 секунди, както и максимална скорост на придвижване от 333 км/ч.



Освен на мотора и изпускателната система, от NOVITEC са обърнали сериозно внимание и върху визията на доработената версия на McLaren 600LT, като главен акцент тук са специфичните джанти NOVITEC MC3, произведени от американската компания Vossen. С размери 20- и 21-цола, детайлите са налични за поръчка в 77 разнообразни цветови варианта, както и в два типа завършек- полирани и матови.



При предпочитание от страна на клиентите, от NOVITEC оферират и опция за монтирането на спортни пружини на окачването, което понижава отстоянието на автомобила от път с 30 мм.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР