Новите задължения на Весела Апостолова целят да развият единния бизнес

...
Новите задължения на Весела Апостолова целят да развият единния бизнес
Коментари Харесай

Весела Апостолова поема допълнителната роля на главен оперативен директор в „Power of One”

Новите отговорности на Весела Апостолова целят да развият единния бизнес модел „ Power of One” като се обединят по-тясно работата на медийните, креативните и информационни екипи.

Весела Апостолова, която е изпълнителен шеф на информационния бизнес на Publicis Groupe България от началото на 2019 година, поема спомагателната роля на основен действен шеф на Групата от 1 март тази година.

Нейна съществена цел ще е да развие и издигне на нова висота единния бизнес модел на работа „ Power of One”, за предложение на най-хубавите и ефикасни решения за клиентите, даването на по-добро потребителско обслужване и още по-пълноценното потребление на наличните гении и запаси на компанията.

В тази си роля Весела ще се регистрира непосредствено на Николай Неделчев, основен изпълнителен шеф на Publicis Groupe България.

Publicis Groupe е една от най-големите маркетинг и информационни групи в България и сплотява звената Saatchi & Saatchi, Leo Burnett, Red Lion, Publicis Dialog, Digitas, MSL, Brandworks, Crank, Zenith и Starcom. Компанията действа под обединен бизнес модел „ Power of One” и предлага на своите клиенти непрекъснат и централизиран достъп до инструментите на Групата, опита на екипи с разнородни пълномощия и самостоятелни решения в целия набор на маркетинговите връзки.

„ Новата роля на Весела е плод на нейните мощни лидерски качества, способността ѝ да развива гениите в нашите екипи, както и нейната бизнес съобразителност за намиране на работещи решения. Уверен съм, че като основен действен шеф на Publicis Groupe България, Весела ще е мотор за одобряването на интегрирания метод на работа „ Power of One “ и симбиозата сред креативните, информационните и медийни бизнеси, ще е още по-силна. Само по този начин продуктите, които даваме на нашите клиенти ще са ефикасни, мощно отличими и с висока добавена стойност. “ – споделя Николай Неделчев, основен изпълнителен шеф на Publicis Groupe България.

„ Publicis Groupe постоянно е била компания с лидерски позиции в основаването на решения за реализиране на най-хубави резултати за клиентите, изключително в предизвикателни за бизнеса времена. Вярвам, че моделът „ Power of One” е актуалният отговор на софтуерните промени, които изискват нова интерпретация на услугите, потребителското държание, медиите и маркетинга. В Publicis Groupe България имаме всичко належащо, посредством което може да бъдем новаторски и да растем – верните гении, точните технологии и решения за работа с данни, и несъмнено магията на креативните хрумвания. Възможността да превърнем тази алхимия в работещ модел за нашите клиенти, който да оказва помощ на бизнеса им в този момент и дълготрайно, ме кара да се усещам нетърпелива. Нетърпелива да включа всички в това странствуване, с цел да успеем дружно. “ – споделя Весела Апостолова.

Весела Апостолова има богат управнически опит в медийната промишленост в България и значителен принос за развиването на стратегическите процеси в медийната среда. Тя е част от Publicis Groupe България към този момент 16 години, като минава през разнообразни позиции в медийната организация Zenith, където дава отговор за ръководството на основните клиенти, бизнес развиването на организацията, както и съхраняването и личностното развиване на гения на екипите. В продължение на две години Весела заема позицията на заместник-изпълнителен шеф на медийния бизнес на Групата.

През 2019 година поема длъжността изпълнителен шеф на информационния бизнес на Publicis Groupe България и дава отговор за стратегическото ръководство и развиване на креативните и информационни звена. Весела има магистърска степен по Европейска интеграция в СУ „ Св. Климент Охридски “, с профил “Медии и право “.

За Publicis Groupe България: Publicis Groupe е една от най-големите маркетинг и информационни групи в България, която действа под обединен бизнес модел, наименуван “Power of One”, с цел да предлага на клиентите непрекъснат и централизиран достъп до принадлежности на групата и опита на екипи, като работи в тясно съдействие с районните офиси и дава персонализирани и самостоятелни решения.

Publicis Groupe България сплотява 10 профилирани звена - Saatchi&Saatchi, Leo Burnett, Red Lion, Digitas, MSL, Publicis Dialog, Brandworks, Crank, Zenith и Starcom, които работят в региона на рекламата, връзките с обществеността, промоционален и събитиен маркетинг, стратегическо обмисляне и бизнес дизайн, цифрови решения, произвеждане на аудиовизуални артикули, медийни тактики, обмисляне и пазаруване.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР