Новите високо-проходими автомобили поеха охраната в граничната благоевградска областКомисар Николай

...
Новите високо-проходими автомобили поеха охраната в граничната благоевградска областКомисар Николай
Коментари Харесай

Новите високо-проходими автомобили поеха охраната в граничната благоевградска област

Новите високо-проходими коли поеха защитата в граничната благоевградска област
Комисар Николай Хаджиев-директор на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Благоевград през днешния ден връчи ключовете на новите високо-проходими коли, които потеглиха към районните ръководства на полицията в региона, съобщи кореспондентът на БГНЕС в града.

Отец Андон Шавулев отслужи водосвет и благослови новите 19 автомобила, три от тях "Фолксваген-Тигуан", а останалите 16-"Грейт Уол", модел H6. Те бяха получени от ОД Министерство на вътрешните работи по стратегия на Европейски Съюз за дирекциите, които имат външна граница със страни, отвън евросъюза.

„ Днешното мероприятие е тържествено за нас, защото раздадохме на районните ръководства към ОДМВР-Благоевград, 19 високо-проходими нови автомобила, които са оборудвани с най-съвременната и съвременна техника за реализиране на полицейска активност.

Автомобилите са по стратегия на Европейски Съюз за отбрана на външните граници и за застраховане на публичния ред в граничните зони. Оборудвани са с тетра станции за радиовръзка, с камери, със системи за идентификация на номерата на МПС, със средства за застраховане на местопроизшествия, заградителни мероприятия, всевъзможен тип и набор от техника – таблети, 4-G връзка. Автомобилите са разпределени по съответните структури и стартират незабавна употреба ”, сподели след церемонията комисар Хаджиев..

РУ-Сандански, Петрич, Първо и Второ районно управление (на МВР) – Благоевград, получават по три автомобила, Гоце Делчев, Банско и Разлог – по два, и един за охранителния бранш на полицията. Така 1/5 от авто-парка на полицията се подменя с нови коли./БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР