Новите в НС, Български възход“: Българският народ не ни изпрати

...
Новите в НС, Български възход“: Българският народ не ни изпрати
Коментари Харесай

Новите в НС, „Български възход“: Българският народ не ни изпрати в НС, за да демонстрираме партиен егоцентризъм


Новите в Народно събрание, „ Български напредък “: Българският народ не ни изпрати в Народно събрание, с цел да демонстрираме партиен егоцентризъм. Българският народ ни изпрати в Народното събрание,
с цел да търсим решения, а не да го занимаваме със себе си
или да демонстрираме партиен егоцентризъм. Това сподели водачът на „ Български напредък “ Стефан Янев от парламентарната естрада в деня на откриването на първото съвещание на Народното събрание.

Той посочи, че това са решения, които са значими за българските жители и бизнес, решения, свързани с рецесиите, инфлацията, цената на живота, за бъдещето на децата на България и това на страната.
Трите „ С “ – сигурност, правдивост и взаимност,
изведе Янев като цели на партията, която за първи път влиза в Народното събрание, единствено няколко месеца след основаването си.

Лидерът на БВ акцентира, че за партията участието в Европейски Съюз и НАТО няма опция, само че би трябвало да е дейно и с достолепие от наша страна.
„ Сигурността ни зависи и от успеваемостта на
участието ни в съюзите, които споделяме със страните членки. Да се държим с престиж и с изправен гръбнак “, прикани той. По думите му „ декларативните мантри “ повреждат и нашия народен интерес, и този на съдружниците ни.

„ Солидарността е индивидът и неговото благоденствие “, формулира Янев втория приоритет на БВ. И подсети, че това включва и дълг към възрастните и децата на България.
„ Справедливостта изисква редът и разпоредбите да
се изисква от всички и да се съблюдават от всички “, продължи Янев. И установи, че в обществото има 10-15 индивида, които потвърждават противоположното и не ги съблюдават. БВ ще желае одит на тяхната активност.

„ Ако не го създадем, рискуваме да превърнем народа в население “, предизвести той.

„ Който работи в полза на българския народ и гражданското общество е добре пристигнал в лодката на БВ дружно да плаваме против течението. Който е срещу трите „ С “, не е добре пристигнал “, акцентира водачът на „ Български напредък “.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР